Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
194
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
Merhabalar makine stajyeriyim. 4.5 aylık bir açık deniz staj geçmişim var. Yakın zamanda yine staja çıkacağım lakin aynı gemiden inmeden yağcı olarak devam etmek istiyorum staj süresini doldurunca. Çıkacağım gemi türü tanker. Ne yapmam gerekiyor tam olarak bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

1 cevap

0 oy
Miço
Merhabalar 4 senelik makineci mısınız birde acık denizde kısa stajı nasıl yaptınız bulması zor olmadı mı??
Acemi Denizci
2 senelik mezunum hocam. Bizde kısa staj olmadığı için 6 aylık kontratla çıktım kuruyük gemisiydi lakin gemiden kaynaklanan sebeplerden indim. Şimdi de yine 6 ay kalma planıyla çıkacağım. Kuru yükte bulmak biraz daha kolay ama tankerde beklemek gerekiyor. 6 aydır tanker için bekliyorum.
Miço
Anladım hocam bu kadar uzun sürdugunu sizden duydum ben 4 senelik makinr okuyorum ama daha hiç staj vs baslamadım çok mu zordu Stajyerlik yoksa
Acemi Denizci
Tanıdık ya da referans varsa daha hızlı bulabilirsiniz hocam belki. Stajyerlik geçici bir dönem hocam tabi en alt kademede olduğumuz için koşturması getiri-götürü bitmiyor mesai saati diye bir kavram yok zaten ama sabretmek lazım bir zaman sonra robota dönüyorsunuz zaten sorgulamıyorsun :)
Miço
İşi öğrenme imkanımız varsa getir götür yapılır sıkıntı yok çünkü ben sıfırım ya büyük ihtimalle geniye çıkınca sıfır bilgi bakalım ne olucak :/
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

3.0k soru

3.2k cevap

2.2k yorum

5.2k üye

13 Online
0 Uye ve 13 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 1201
Dunku Ziyaretler : 6049
Tum Ziyaretciler : 18046727
...